Am nevoie de un server dedicat pentru web-site-ul meu

Ca proprietar al site-ului World wide web, veți avea multe întrebări pentru a vă întreba dacă doriți ca internet site-ul dvs. să aibă succes. Cum va arăta internet site-ul meu? Cum îmi voi servi cel mai bine publicul? Ce suggestion de conținut voi crea pentru publicul meu? Si asa mai departe.

Cu toate acestea, o întrebare care este de obicei trecute cu vederea este precise ce fel de hosting vei avea nevoie pentru website-ul tau. Cele două tipuri principale de găzduire pe treatment le veți alege între acestea sunt hostingul dedicat și dedicat. Mai jos vom arunca cu capul în ceea ce acestea sunt de fapt, astfel încât să puteți make your mind up dacă web page-ul dvs. va avea nevoie de un server dedicat, sau nu.

Ce este Shared Web hosting?

Shared internet hosting este una dintre cele mai puțin costisitoare forme de gazduire World wide web disponibile. În esență, partajați resursele serverului cu alte web site-uri care utilizează același hardware.

Aceasta înseamnă că site-ul dvs. folosește doar o parte din puterea și viteza fullă a serverului. Treatment poate duce la scăderea performanței dacă alți clienți încep să utilizeze mai multe resurse de server. De exemplu, dacă aveți un web-site treatment a început să obțină o tonă de trafic, aceasta va scădea performanța altor web site-uri de pe server.

Fiind eficiente din punctul de vedere al costurilor, aceasta este o opțiune comună pentru cei care au început deja sau sunt dornici să își păstreze website-urile mici. Cu toate acestea, dacă intenționați să creșteți site-ul dvs. și să primiți cantități mari de trafic, atunci găzduirea dedicată ar putea fi o opțiune mai bună.

Server dedicat

Ce este Gazduire Dedicata?

Gazduirea dedicata poate fi foarte avantajoasa pentru web page-ul dvs., dar nu vine cu costuri crescute. Unele planuri dedicate de găzduire pot rula gazduire site până în sute de dolari pe lună și de mai sus. Cu toate acestea, dacă sunteți într-un punct în treatment aveți nevoie de internet hosting dedicat, atunci sperăm că internet site-ul dvs. este deja foarte profitabil.

Dedicat internet hosting, în basic, oferă site-ul dvs. cu o securitate mai mare. Pe un server partajat, dacă partajați spațiul cu un web-site care nu practică măsuri de securitate solide, web page-ul dvs. poate fi, de asemenea, pus în pericol.

Gazdele dedicate vă oferă, de asemenea, mult mai mult Handle asupra mediului dvs. de găzduire. Acest lucru poate fi avantajos dacă aveți o natură mai tehnică, dar dacă nu sunteți, atunci vă recomandăm să utilizați un server dedicat care este echipat cu un personal de asistență good.

Caracteristicile suplimentare treatment vin echipate cu internet hosting dedicat includ o lărgime de bandă mai mare pentru un trafic sporit, împreună cu o mai mare flexibilitate pentru a crea un mediu perfect de găzduire pentru website-ul dvs. Web.

Scopul Gazduirii Dedicate
Gazduire dedicată există pentru a oferi un mediu de găzduire stabil, immediate și personalizat pentru web page-uri mai mari (sau web page-uri treatment primesc mult trafic). Dacă ați început pe un prepare de găzduire partajat, dar acum primiți plângeri privind viteza de încărcare lentă, performanța internet site-ului și funcționalitatea, atunci este posibil să confrontți timp pentru a vă îmbunătăți mediul de găzduire.

Gazduirea dedicata poate fi, de asemenea, mai putin susceptibila la hacking si alte amenintari on line, deoarece nu partajati serverul cu o gramada de internet site-uri necunoscute.

Dacă doriți ca un site treatment este mai rapid, mai fiabil și are mai multe funcții de securitate avansate, atunci ar putea fi momentul să deal withți improve la o gazdă dedicată. Dacă sunteți fericit păstrând web-site-ul dvs. mic, cu niveluri minime de trafic, atunci un program de găzduire comun ar putea potrivi web page-ul dvs. foarte bine. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, HostGator are planuri de găzduire pentru fiecare idea de proprietar al web site-ului, toate susținute de uptime ninety nine,9% și o garanție de forty five de zile.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Am nevoie de un server dedicat pentru web-site-ul meu”

Leave a Reply

Gravatar